>Og velkommen til dagens debat< 

Jeg hedder Frederik Konradsen og velkommen til dagens debat vi starter her med en tur til Christiansborg goddag Christian Rabjerg god dag med efternavnet Madsen socialdemokrat politisk ordfører er regeringen parat til at lytte til nogle af de andre partier i folketinget og sanktionere russisk gas fra i dag så vi har sagt det lige lige.

Lad det er der lyder godt og det er der virker godt jeg kender i går os det er kontrakten i detaljer men jeg ved noget generelt om hvordan gasmarkedet fungerer kun hvis sandsynlighed for at vi skal tage minere den kontrakt og så skal du betale en bod til russerne at kunne få de penge for noget gestik levere så lang tid Kasper.

Bruser er i ropa så hvis russerne så kunne sælge den gas og jeg er stensikker på at de vil kunne sælge den til en højere pris end dig og Jakob Kirke russerne en hel masse penge risikerer samtidig destabilisere vores egne kilometer skal vi så svær og den gas vi skal så alligevel bruger den Reworks- kontrakten over med Rusland og.

 Putin og kommer danskerne sig til at skru ned for varmen og virksomheder ned for produktionen hvis vi altså lukker helt forgæves hænderne fra Rusland jeg vil rigtig gerne høre din mening hvis du sidder og lytter med ring til mig du kan også SMS’e er du klar til at undvære varme og energi derhjemme privat eller i din virksomhed.

 Mig en vis dilemma hvis jeg skal tilføje så er det jo ikke afgørende at at det er hvis vi skal ramme Rusland og Putin hårdt og det skal vi Danmark i hele konfigurering de lande der har trukket i retning af de hårdeste sanktioner så er det afgørende at vi taler med en fælles europæiske egen stemme Rusland skal ikke.

Kunne sidde der over og se hvem er hvem er imod og derfor så er de her spørgsmål vi arbejder med på for You paid skønne mand Christian Rabjerg Madsen har socialdemokraterne regeringen sovet i timen fordi som det ser ud lige nu så får vi 25 % af vores energi som vi bruger i Danmark fra naturgas fra Rusland via børstet.